El mNACTEC dels més petits: Teatre d’ombres

Compare Llop Comare Truja, que té el seu origen en una rondalla tradicional recollida per Joan Amades, és un espectacle de caràcter lúdic i pedagògic

Compare llop, afamat, mira d'aconseguir una espelma per als porcells de Comare Truja. Aquesta cerca el farà entrar en contacte amb diversos personatges... fins que l'enginy de la truja farà del llop un beneit!

Compare Llop Comare Truja, que té el seu origen en una rondalla tradicional recollida per Joan Amades, és un espectacle de caràcter lúdic i pedagògic. L’activitat comença amb la representació d’un conte amb ombres xineses. Després es convida al públic a entrar dins del teatret, on s’explica com funciona i es mostren les siluetes, els decorats, els aparells de llum i tots els secrets que s’amaguen darrera de la pantalla.

Mercè Framis té una trajectòria de gairebé 30 anys dedicada al teatre de titelles. Actualment compagina els seus espectacles amb la participació com a manipuladora i veu del 'Mic', el popular personatge infantil de Televisió de Catalunya.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

Recomanem venir amb antelació per tenir temps de comprar l'entrada.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-t'hi

Tipus d'activitat: Altres

Categoria: Família

Duració: 45 minuts

Preu: 1 euro (entrada a part; menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates: