Els 150 elements del patrimoni industrial català

Us convidem a l'acte de presentació "Els 150 elements imprescindibles del patrimoni industrial català", que tindrà lloc dimarts, 20 d'octubre, a l'antiga fàbrica Estrella DAMM

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) presentarà en un acte “Els 150 elements imprescindibles del patrimoni industrial català”, un projecte que vol posar en valor i difondre el ric patrimoni industrial del nostre país. L’acte tindrà lloc a les 13 hores, a l’antiga fàbrica Estrella DAMM (Roselló, 515 - Barcelona).  

A l'acte intervindrà el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma; el director del mNACTEC; Jaume Perarnau i el president de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC), Josep Alabern.

A la presentació es donarà a conèixer el procés de confecció del llistat dels 150 elements i la presentació del nou portal Mapa del patrimoni industrial a Catalunya, un espai web visual i atractiu per facilitar l’accés i el coneixement dels ciutadans d’aquests elements. Els 150 elements seleccionats tenen un alt interès històric, estètic i testimonial i representen diversos àmbits industrials.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-t'hi

Tipus d'activitat: Presentació

Categoria: Recerca i divulgació

Duració: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates: