Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
nom
email

 

NOTÍCIES
Activitats per a tota la família els dissabtes i diumenges d'abril a juny del 2018 al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Consulteu www.mnactec.cat NO US PERDEU ALGUNES RECOMANACIONS INTERESSANTS:- La visita teatralitzada "1909, un...
Descobreix l'oferta educativa "28 Museus per a les escoles", una oferta  pensada per als vostres alumnes durant el curs 2017-2018. El Sistema Territorial del mNACTEC us ofereix múltiples activitats (tallers, tallers teatralitzats, visites, ...) molt interessants i adaptades...
Taller
ACTIVITAT DESTACADA
Aprendrem com es treballa en un jaciment arqueològic i esbrinarem com els arqueòlegs poden datar les peces trobades. Classificarem ceràmica romana. Aquesta activitat es pot complementar amb la visita guiada a l'exposició "L'Arqueologia de Premià"
eso es2 ba
Preu alumne 4 euros Durada 45 minuts, 1hora i 15 minuts si es fa la visita a l'exposició
Museu MUSEU DE L'ESTAMPACIÓ DE PREMIÀ DE MAR
Telèfon de concertació de visites 937529197
28 museus científics i tècnics per conèixer i interpretar la industrialització a Catalunya

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) aporta a la societat una extensa proposta d'activitats orientades a afavorir la transferència d'informació i coneixements de caràcter científic i tecnològic, en el marc del patrimoni industrial català. Any rere any, el mNACTEC i el Sistema Territorial de museus i centres patrimonials adscrits, posen a l'abast del col·lectiu educador una variada oferta de visites, tallers, teatralitzacions, exposicions... pensades per professionals de la didàctica per donar respostes actuals i vivencials a les necessitats formatives dels nostres estudiants.

Per aquest curs presentem, juntament amb l'oferta consolidada, novetats d'interès curricular a través del mòdul de gestió de la web mnactec.cat. El cercador permet trobar fàcilment les més de 240 activitats que es proposen. Anunciem que el professorat que hagi concertat una visita o un altre servei, podrà descarregar-se la informació i documentació complementària associada a l'activitat. A més de l'eina digital en línia, els centres educatius de Catalunya han rebut un fulletó amb una selecció d'activitats de l'oferta educativa "28 Museus per a les escoles". El repte del mNACTEC és oferir millors prestacions i excel·lir en els continguts al servei dels docents. 

Activitats Sistema Territorial Activitats mNactec
Generalitat de Catalunya