Altra visita
Novetat
Espai d'experimentació Explora 0-6

Explora 0-6 és un espai específic dedicat als infants de 0 a 6 anys, en què els més petits juguen amb diversos materials i aparells per experimentar als àmbits científics i tècnics. Aquest espai del mNACTEC proposa despertar la curiositat dels infants d’una manera propera i engrescadora per contribuir al seu aprenentatge.

Explora 0-6 és una sala diàfana en què els nens i les nenes podran participar i explorar lliurement a través de diverses propostes:

  • Sorral: en un gran recinte amb sorra, els infants trobaran instruments diversos per a fer transvasaments o transmetre moviments com rodes de molí, balances o politges.
  • Espai aeri: els infants, pedalant en unes bicicletes, podran fer moure un helicòpter de grans dimensions que volta pel sostre.
  • Maqueta de transports: un espai habilitat amb vies de tren i carreteres, per on poden circular manualment diversos camions i vagons, que es poden carregar i descarregar.
  • Espai bebès: una zona amb terra tou i diverses paneres dels tresors amb objectes de llum i miralls, materials naturals, rodes diverses, roba, etc.
  • Propostes diverses distribuïdes per tot l’espai: magnetisme, llum, so, engranatges, espai fosc, etc.
 
Exposició relacionada:
 

Segueix-nos
Facebook Twitter Youtube
p3 p4 p5 ci eb ee
Museu MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup 30€ Preu alumne Gratuït Durada 1 hora