Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Visita teatralitzada
Novetat
3.Posa't a prova! PERILL! 3.Posa't a prova! PERILL! 3.Posa't a prova! PERILL!
3.Posa't a prova! PERILL!

En aquesta visita teatralitzada, viurem en primera persona catàstrofes impressionants però, amb l’ajuda d’un expert en prevenció de riscos, en sortirem il·lesos.

Com actuem davant de situacions de perill que no sabem controlar? Quines eines hem de fer servir davant d’un incendi, d'un terratrèmol, de la radioactivitat o d'un accident marítim?

A partir de situacions teatralitzades els alumnes tindran l’oportunitat de resoldre un incendi o un espai radioactiu i podran prendre consciència de que podem fer nosaltres i de quina manera la tecnologia ens ajuda en aquestes situacions.

La visita teatralitzada té un caire lúdic però també inclou la visita a l’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia” on hi trobaran diversos continguts.

Segueix-nos
Facebook Youtube
cm cs eso es2 ba cf
Museu MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup 155€ Preu alumne 2€ Durada 1 hora i 30 minuts
Comparteix

Exposició relacionada

PERILL! Salvats per la tecnologia

Des de ben antic la humanitat ha estat sotmesa a diversos tipus de perill, des de catàstrofes naturals a accidents provocats per l’activitat humana. “PERILL! Salvats per la tecnologia” és una gran exposició de 1.000 m² que mostra com la tecnologia ens ajuda en la prevenció de riscos i desastres.

L’objectiu de la mostra és donar a conèixer els mecanismes, les actituds i els avenços tecnològics en l’àmbit de la prevenció de riscos, a través d’interactius, maquetes, objectes històrics i material audiovisual. Comprendre els errors comesos en el passat ens ajuda a preveure o minimitzar riscos en el present.

Els àmbits de la mostra són:

  1. Desastres naturals
  2. Incendis
  3. El factor humà
  4. Desastres industrials
  5. Transport

En cada àmbit, l’alumnat pot conèixer els riscos del sinistre en aquella àrea, exemples d’incidents concrets de diversos llocs del món que han tingut impacte mediàtic i amb quina tecnologia es poden evitar o minimitzar els riscos d’aquests desastres.

La mostra inclou objectes reals, simuladors, maquetes i interactius per experimentar en primera persona els diversos mecanismes de prevenció: un simulador de terratrèmols, un giroscopi d’entrenament per a pilots i astronautes, una reproducció exacta de la Càpsula Fènix 2 utilitzada per al rescat dels miners a Xile, un simulador d’accident per comprovar les estructures de seguretat dels vehicles, un robot de rescat, un sismògraf, etc.

L’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia” és fruit d’una col·laboració entre el Parque de las Ciencias de Granada i el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)