Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Visita guiada
El cos humà. Com sóc jo? El cos humà. Com sóc jo? El cos humà. Com sóc jo?
El cos humà. Com sóc jo?

Visita guiada en la que es desenvoluparan jocs on els nens i les nenes podran posar a prova les experiències amb el cos humà. Visita conduïda amb diferents interactius i jocs participatius, on els nens i nenes intentaran trobar la resposta a les preguntes per conèixer millor el cos humà, com: som simètrics? Com arriben els aliments a les cèl·lules? Com s’ho fan els ossos per créixer?

Segueix-nos
Facebook Twitter Youtube
ci cm cs
Museu MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup 42 € Preu alumne 2 € per alumne/a | Gratuït per Cicle Inicial de Primària Durada 1 hora
Comparteix

Exposició relacionada

El cos humà. Com sóc jo
Nou espai permanent per a nens i nenes de 6 a 12 anys, adaptat per a Educació Primària. Exposició interactiva que neix de la idea d’apropar la ciència als infants d’una manera lúdica i educativa. El nostre cos és un conjunt de més de quaranta mil milions de cèl·lules organitzat en òrgans i teixits.

En aquest projecte hi ha participat un equip pluridisciplinar format per educadors, docents universitaris de didàctica, comunicadors científics i experts en comunicació de museus. Els mòduls tracten el cos humà i es desenvolupen en tres grans apartats: el funcionament del cos humà, salut i higiene, alimentació i nutrició. L’exposició mostra una important col·lecció d’instrumental mèdic fruit de la col·laboració amb el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya. L’activitat es converteix en familiar els caps de setmana, els pares i les mares hi participen d’una forma lúdica i divertida.

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)