Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Altra visita
Espai d'innovació del mNACTEC
Espai d'innovació del mNACTEC

Visita lliure. Espai de trobada i de presentació d'activitats innovadores que poden utilitzar els professors per agrupar els alumnes i treballar temes d'innovació amb els objectes presentats en aquest espai. És també un espai que servei d'àrea de descans. L'espai està pensat principalment, per a grups de secundària i batxillerat.

L’espai és un aparador per difondre les innovacions d’empreses tecnològiques puntures. Es pretén que sigui un lloc que inviti a la reflexió entre el passat industrial i el paper de la tecnologia més actual per avançar en un futur projectat. Es crearan CINC zones:

  1. De l’engranatge al robot (Robot Lego)
  2. De la roda al dron (vinculat a les col·leccions del mNACTEC)
  3. De la producció en sèrie a fes-t’ho tu mateix (impressores 3D)
  4. Del niló al nanotub de carboni (nous materials, tèxtil)
  5. De la lupa a la realitat augmentada. (app terrassa augmentada, jocs virtuals)

Descarregar PDF
Segueix-nos
Facebook Youtube
eso es2 ba
Museu MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup Gratuït Preu alumne 2 € entrada al Museu Durada 1 hora
Comparteix

Exposició relacionada

Espai d'innovació

En aquest curs 2015-2016, el mNACTEC obre una nova línia que vincula "el patrimoni de la societat industrial al patrimoni de la societat contemporània”. Per aquest motiu, el mNACTEC posa en marxa un nou espai (ubicat al vell mig de la nau) que serà un “ESPAI INNOVACIÓ” dins del punt de trobada. L’objectiu és mostrar les innovacions tecnològiques més destacades del moment. Aquest espai està en consonància amb la missió del mNACTEC que és la de mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, molt especialment, la seva implicació i incidència social”. Hi hauran objectes com la impressora 3D, per tal d’apropar els alumnes a la nova tecnologia i com a complement a aula i a la vegada perquè serveixi d’eina per a totes aquelles persones/empreses que necessiten fer algun objecte.


* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)