Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Altra visita
Espai Innovació del mNACTEC
Espai Innovació del mNACTEC

Visita lliure. Espai de trobada i de presentació d'activitats innovadores on el professorat pot agrupar els alumnes i treballar temes d'innovació amb els objectes que es presenten en aquest espai. És també un espai que serveix d'àrea de descans. En ell, els alumnes coneixeran les darreres novetats tecnològiques relacionades amb àmbits diversos: impressió 3D, drons, robots, patinets elèctrics i teixits intel·ligents. S’hi mostren diversos models de cadascuna de les tecnologies i es poden veure vídeos explicatius de cada element. L'espai està pensat principalment, per a grups de secundària i batxillerat.
 
L’espai és un aparador per difondre les innovacions d’empreses tecnològiques puntures. Es pretén que sigui un lloc que inviti a la reflexió entre el passat industrial i el paper de la tecnologia més actual per avançar en un futur projectat. Es poden veure 5 zones:
  1. De l’engranatge al robot (Robot Lego)
  2. De la roda al dron (vinculat a les col·leccions del mNACTEC)
  3. De la producció en sèrie a fes-t’ho tu mateix (impressores 3D)
  4. Del niló al nanotub de carboni (nous materials, tèxtil)
  5. De la lupa a la realitat augmentada. (app terrassa augmentada, jocs virtual

Descarregar PDF
Segueix-nos
Facebook Youtube
eso es2 ba
Museu MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup Gratuït Preu alumne 2 € entrada al Museu Durada 1 hora
Comparteix

Exposició relacionada

Espai Innovació

El mNACTEC vincula "el patrimoni de la societat industrial amb el patrimoni de la societat contemporània” a l'"ESPAI INNOVACIÓ" al vell mig de la nau d'exposició, que serveix de punt de trobada. L’objectiu és mostrar les innovacions tecnològiques més destacades del moment. Aquest espai està en consonància amb la missió del mNACTEC que és la de mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, molt especialment, la seva implicació i incidència social. La impressora 3D, permet apropar els alumnes a la nova tecnologia, com a complement a aula i com a eina per a totes aquelles persones/empreses que necessiten fer algun objecte.


* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)