Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Visita-taller
Centre Interpretació Vapor
Història del tren. Centre d'Interpretació del Vapor

Activitat inclosa dins del programa pedagògic de FGC “El Tren de l’Ensenyament” que, a través de diverses activitats guiades i interactives en el Centre d'Interpretació del Vapor permet conèixer el món del ferrocarril. Hi ha l'opció de continuar l'activitat viatjant en tren regular fins a Monistrol de Montserrat i pujant a Montserrat amb el cremallera(acompanyats monitores)

p3 p4 p5 ci cm cs
Museu
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu alumne Activitats i dossiers,1.20€/ Activitats, dossiers i viatges, 5.40€ Durada 2.30h. aproximadament/ 3.30h. si es fan els viatges
Comparteix

Exposició relacionada

Espai del Vapor- Centre d'Interpretació del Vapor
Activitats guiades i interactives en el Centre d'interpretació del vapor a l'Espai Vapor de Martorell Enllaç. Observació d'elements històrics que formaven part del món ferroviari. Aprenentatge de les senyals ferroviaries més cararterístiques. Visionat de l'audiovisual "Història del ferrocarril". Realització de diferents activitats a la sala del simulador de conducció de la locomotora de vapor. A partir d'aquestes activitats es donarà a conèixer a l'alumnat la història i evolució del tren i la repercussió que va tenir en la transformació de la societat i el territori.

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)


Alta Newsletter