Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
nom
email

 
Taller
Homo Faber: el saber aplicat   Homo Faber: el saber aplicat
Homo Faber: el saber aplicat

Taller basat en l'observació de l'exposició "Homo Faber" per tal d'extreure les dades i informacions necessàries per copsar com ha evolucionat la ciència i la tècnica en determinats camps de la història, des del neolític fins a la revolució industrial, així com la seva aplicació a la vida quotidiana d'aquests moments de la història i la seva relació amb la nostra qualitat de vida. 

Els alumnes hauran d'entendre i treballar el paper de les diferents cultures al llarg de la història en l'evolució de les tecnologies, a través d'un muntatge d'esquemes tecnològics per conèixer diferents cultures, les matèries primeres i les diferents fonts d'energia. S'establirà una dinàmica de conceptes a través d'un diàleg obert entre els alumnes. El taller desglossa informacions per a que els alumnes posin ordre en el temps, materials, funcions, per comparar diversos utensilis.

Descarregar PDF
Segueix-nos
Facebook Youtube
eso
Museu MUSEU DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup 78 € per grup Preu alumne 2 € per alumne Durada 1 hora i 30 minuts
Comparteix

Exposició relacionada

Homo Faber
L'exposició que mostra l’evolució de la ciència i de la tècnica, des de la primera gran revolució tecnològica de la humanitat, la revolució neolítica, fins als inicis de la industrialització, emfatitzant especialment el context català, passant pels romans, l’edat mitjana, la revolució científica i el segle de les llums. Aquesta mostra està ubicada a la planta -1 del mNACTEC i ocupa aproximadament uns 350 m2. Pretén donar una visió introductòria de la història de la ciència i de la tècnica, per després continuar la visita lliure cap els espais originaris energètics de la fàbrica Aymerich, Amat i Jover.

NOTA: L’aforament de la visita a l’exposició Homo Faber és limitat i es reserva exclusivament als grups concertats. Per assegurar la qualitat de la visita es considera que els grups sense monitor hi podran accedir solament quan no hi hagi cap grup concertat dins l’exposició.

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)

Generalitat de Catalunya