Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Taller
Prorrogada
TALLER: Som el què mengem?
TALLER: Som el què mengem?

Taller monitorizat on es treballa per grups i des de la vessant plàstica diversos conceptes sobre l’alimentació diària: el menú, els grups d’aliments, la piràmide d’aliments, les racions, la dieta mediterrània, els aliments de temporada, etc.

Descarregar PDF
Descarregar recursos
Segueix-nos
Facebook
cm cs
Museu ECOMUSEU-FARINERA DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES
Telèfon de concertació de visites 972 25 05 12
Preu alumne 3.70 € Durada 1 hora
Comparteix
Recursos pel professorat

Les escoles i els instituts de l’Alt Empordà que optin per fer dues activitats: visita i taller, tenen gratuït el monitoratge de dos grups per centre durant el curs escolar. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu: 972 25 05 12. 

Una comarca de museu. Itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà a través dels seus museus. Un recurs pel professorat per tal de facilitar-los la seva tasca educativa, apropant a través d’una selecció i seqüenciació les activitats educatives de 8 museus que es troben a la comarca en funció del currículum escolar i la nova mirada competencial. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu.

Programa Indika. Les escoles i els instituts de les comarques gironines poden acollir-se a aquest programa de la Diputació de Girona, del qual tenen al voltant del 70% de l’activitat subvencionada.

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)