Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Visita teatralitzada
Novetat
Tocats per la química! Tocats per la química!
Tocats per la química!

Visita teatralitzada a l'exposició "Tot és química" per descobrir la química i els seus descobriments. Durant la visita el grup d'alumnes es veurà sorprès per personatges històrics com Dimitri Mendeleiv i Marie Curie amb qui podran conèixer i interactuar per entendre la part més humana de la ciència, tot explicant-los la seva obra i les seves aportacions al món de la química. 

L'aforament a l'exposició "Tot és química" és limitat i es reserva exclusivament als grups concertats. Per assegurar la qualitat de la visita es considera que els grups sense monitor hi podran accedir solament quan no hi hagi cap grup concertat dins l'exposició. 

Recursos relacionats:

 

Segueix-nos
Facebook Twitter Youtube
cs eso es2 ba
Museu MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA
Telèfon de concertació de visites 93 789 22 44
Preu grup 155€ Preu alumne 2€ Durada 1 hora i 30 minuts
Comparteix

Exposició relacionada

Exposició que mostra la presència de la química en el món que ens envolta. Des del nostre propi cos fins a les diverses aplicacions de la química en la vida quotidiana: els materials, les activitats diàries, l’alimentació o la salut. Sense les aportacions de la química, difícilment s’haurien pogut resoldre les múltiples necessitats generades per l’augment demogràfic ni incidir en la millora del benestar i l’esperança de vida de les persones.

L’exposició presenta els darrers avenços tecnològics en l’àmbit de la química, com els teixits intel·ligents, les nanofibres i les nanopartícules, els nous usos en medicina, les fibres naturals per a la construcció d’automòbils, els nous tractaments que milloren la gestió dels residus o mètodes ecològics i sostenibles per fertilitzar conreus a partir de l’aigua del mar.

Ámbits: 1. SÓC QUÍMICA... DONCS EXISTEIXO. 2. QUINS ELEMENTS!
3. TRANSFORMACIÓ DE LA MATÈRIA. 4. LES GRANS REVOLUCIONS DE LA QUÍMICA. 5. QUÍMICA A LA VIDA QUOTIDIANA.

Exposició relacionada: Tot és química

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)


Alta Newsletter