Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Visita guiada
Prorrogada
VISITA GUIADA: Invents i inventors a la Farinera
VISITA GUIADA: Invents i inventors a la Farinera

Els alumnes, visiten la Farinera i descobreixen els principals invents i inventors: des de Watt o James Bicheno Francis fins a noms tan poc coneguts com Sulzberger o Haggemacher.  
A mode de conclusió fem un repàs als grans invents de la humanitat i als més quotidians per tal que entenguin que la tecnologia és la combinació de coneixement, eines i tècniques per ajudar a millorar el món. 

Descarregar PDF
Segueix-nos
Facebook
eso es2 ba
Museu ECOMUSEU-FARINERA DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES
Telèfon de concertació de visites 972 25 05 12
Preu alumne 2.15 € Durada 1 h
Comparteix
Recursos pel professorat
Les escoles i INS de les comarques gironines podeu optar a la subvenció del Programa Indika de la Diputació de Girona. Cal que truqueu al telf 972 25 05 
12 per sol.licitar-la. L'atorgament de la subvenció està sotmès a la conformitat de la Diputació de Girona, que l'adjudicarà en funció del crèdit pressupostari disponible i de la 
pluralitat d’escoles. 
 
Ens hem acollit al Programa Argonautes del Departament d’Ensenyament pels centres en zona socioculturalment desafavorida i qualificats de màxima complexitat.  Els centres heu de sol.licitar la gratuïtat i us podeu acollir a la sol.licitud de transport gratuït mitjançant un formulari. 

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)


Alta Newsletter