Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Visita guiada
Visitem la Col·lecció d'Automòbils Visitem la Col·lecció d'Automòbils Visitem la Col·lecció d'Automòbils
Visitem la Col·lecció d'Automòbils

Visita guiada amb monitor pels quatre edificis de la col·lecció d'automòbils. Els alumnes faran un recorregut per les sales de la Col·lecció i veuran diferents models d'automòbils i altres mitjans de transport. La visita es complementa amb la informació extreta dels dossiers de treball de què disposa la Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret.

DOSSIERS DE TREBALL
És un document de treball que es lliura a les escoles. Monografies dedicades al món del motor amb els temes següents: L'automòbil i la societat / L'automòbil i la tècnica / L'automòbil i l'esport / L'automòbil a Catalunya.

Les visites guiades per a grups escolars estan adaptades a les diferents etapes i nivells curriculars. Es troba a disposició del professorat el Quadern de Didàctica i Difusió L’Automòbil: el vehicle del segle XX.

ci cm cs eso es2 ba
Museu COL·LECCIÓ D'AUTOMÒBILS SALVADOR CLARET
Telèfon de concertació de visites 972853036 en horari d'obertura
Preu alumne 2,50 € Durada 1 hora
Comparteix

Exposició relacionada

La Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret
La Col·lecció es troba exposada en quatre edificis ubicats en un paratge de pins, a 3 km. del nucli urbà de la població de Sils. Es tracta d'una mostra permanent de més de 300 vehicles entre automòbils, camions, motocicletes, velocípedes, bicicletes, material d’aviació i motors estacionaris que dóna una visió cronològica, estètica i tècnica del procés d'automoció, tant nacional com internacional. El seu contingut, ampli i variat, ens mostra vehicles que van des del Bonet fabricat a Barcelona el 1889 al Ford Cosworth que Carlos Sainz va utilitzar en la temporada de ral·lis de 1987.

* camp obligatori

Nom (obligatori)

Adreça electrònica (no es publicarà)

Web

* camp obligatori

Opinió (obligatori)

* camp obligatori

Codi de seguretat (obligatori)


Alta Newsletter