Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
nom
email

 

NOTÍCIES
El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa tallers infantils d'estiu per aprofitar les vacances descobrint el món de la ciència i de la tècnica. S'ofereixen activitats per aprendre, de manera lúdica i entretinguda. Els...
Activitats per a tota la família els dissabtes i diumenges d'abril a juny del 2018 al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Consulteu www.mnactec.cat NO US PERDEU ALGUNES RECOMANACIONS INTERESSANTS:- La visita teatralitzada "1909, un...
Visita-taller
ACTIVITAT DESTACADA
Taller experimental on els més petits coneixeran les diferents possibilitats de la pintura mural pintant amb objectes diferents als habituals, tots ells relacionats amb el món del suro.  
p3 p4 p5
Preu alumne 4.50€ (Grups de més de 25 participants) Durada 1 hora
Museu MUSEU DEL SURO DE PALAFRUGELL
Telèfon de concertació de visites 972 30 78 25
28 museus científics i tècnics per conèixer i interpretar la industrialització a Catalunya

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) aporta a la societat una extensa proposta d'activitats orientades a afavorir la transferència d'informació i coneixements de caràcter científic i tecnològic, en el marc del patrimoni industrial català. Any rere any, el mNACTEC i el Sistema Territorial de museus i centres patrimonials adscrits, posen a l'abast del col·lectiu educador una variada oferta de visites, tallers, teatralitzacions, exposicions... pensades per professionals de la didàctica per donar respostes actuals i vivencials a les necessitats formatives dels nostres estudiants.

Per aquest curs presentem, juntament amb l'oferta consolidada, novetats d'interès curricular a través del mòdul de gestió de la web mnactec.cat. El cercador permet trobar fàcilment les més de 240 activitats que es proposen. Anunciem que el professorat que hagi concertat una visita o un altre servei, podrà descarregar-se la informació i documentació complementària associada a l'activitat. A més de l'eina digital en línia, els centres educatius de Catalunya han rebut un fulletó amb una selecció d'activitats de l'oferta educativa "28 Museus per a les escoles". El repte del mNACTEC és oferir millors prestacions i excel·lir en els continguts al servei dels docents. 

Activitats Sistema Territorial Activitats mNactec
Generalitat de Catalunya