Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
nom
email

 
Ja pots fer la reserva de les activitats del mNACTEC al telèfon 937892244
30/06/2017
Ja pots fer la reserva de les activitats del mNACTEC al telèfon 937892244
Descobreix l'oferta educativa "28 Museus per a les escoles", una oferta  pensada per als vostres alumnes durant el curs 2017-2018. El Sistema Territorial del mNACTEC us ofereix múltiples activitats (tallers, tallers teatralitzats, visites, ...) molt interessants i adaptades als diferents nivells educatius. Mireu-les totes i escolliu-ne les que més convinguin als vostres alumnes. Només cal que trieu i feu la concertació telefònica per venir al mNACTEC o als museus del Sistema Territorial. 

Aquesta web està sempre oberta a modificacions. Des del mNACTEC intentem oferir-vos qualitat i rigor aplicats a cadascuna de les activitats; a la vegada es dóna també la màxima informació perquè pogueu escollir quina és la millor activitat adequada al vostre nivell educatiu.

Escull tot allò que creguis més interessant per als teus alumnes i passa la nostra web al teu companya/a. Ajuda'ns a que el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) sigui el museu de referència tant per a tu com pels teus alumnes.

Connecta't a

http://www.mnactec.cat/ofertaeducativa/

El mNACTEC ha enviat als centres educatius dues newsletters que conneten amb la web de l'oferta educativa "28 Museus per a les escoles". PODEU CONCERTAR LES VOSTRES ACTIVITATS AL TELÈFON DE CONCERTACIÓ DE VISITES 93 789 22 44

 

Descarregar PDF
Generalitat de Catalunya