Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
nom
email

 
EL mNACTEC RECOMANA
26/06/2015
NOVA OFERTA EDUCATIVA Curs 2015-2016 Reserves mNACTEC: 937892244
Connecta't a www.mnactec.cat/ofertaeducativa i descobreix la nova oferta educativa "26 Museus per a les escoles", una oferta  pensada per als vostres alumnes durant el curs 2015-2016. El Sistema Territorial del mNACTEC us ofereix múltiples activitats (tallers, tallers teatralitzats, visites, ...) molt interessants i adaptades als diferents nivells educatius. Mireu-les totes i escolliu-ne les que més convinguin als vostres alumnes. Només cal que trieu i feu la concertació telefònica per venir al mNACTEC o als museus del Sistema Territorial. 

Aquesta web és activa i sempre està oberta a modificacions. Des del mNACTEC intentem oferir-vos qualitat i rigor aplicats a cadascuna de les activitats; a la vegada es dóna també la màxima informació per a que pogueu escollir quina és la millor activitat adequada al vostre nivell educatiu.

Escull tot allò que creguis més interessant per als teus alumnes i passa la nostra web al teu companya/a. Ajuda'ns a que el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) sigui el museu de referència tant per a tu com per als teus alumnes.

Connecta't a

http://www.mnactec.cat/ofertaeducativa/

A l'escola rebràs un cartell desplegable amb les recomanacions de visites i tallers que es poden fer al mNACTEC. PODEU CONCERTAR LES VOSTRES ACTIVITATS AL TELÈFON DE CONCERTACIÓ DE VISITES 93 789 22 44

 

Descarregar PDF
Generalitat de Catalunya