Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
20 novembre. Jornada d'acció educativa i eines tecnològiques. INSCRIU-TE!
12/11/2014
20 novembre. Jornada d'acció educativa i eines tecnològiques. INSCRIU-TE!

 

INSCRIU-TE!

Horari: de 16 a 19 hores

Jornada adreçada al professorat d'educació primària i secundària, i persones interessades en innovació tecnològica, amb el següent programa:

Formulari d’inscripció: AQUÍ 

Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Rambla d'Ègara, 270. Terrassa. Tel. 93 7368966.

PROGRAMA:

16.00 hores Presentació de l'app Terrassa Augmentada. El patrimoni cultural del futur: el repte d'utilitzar els mòbils per accés a nous públics, a càrrec de Núria Campreciós, tècnica de projectes de la Fundació i2CAT. Es recomana descarregar l'app Terrassa Augmentada abans de venir al museu.

16.45 hores Presentació de l'acció educativa del mNACTEC i torn de paraules, a càrrec de Carme Prats, cap d'Exposicions, Acció Educativa i Projectes del mNACTEC

17.15 hores Pausa

17.30 hores Xerrada i demostració pràctica: les impressores 3D. La revolució dels makers, a càrrec de Xavier Martínez, cap del Departament de RepRap BCN, de la Fundació CIM. Entrevista a Xavier Martínez

18.15 hores "Energia i sostenibilitat" visita autoguiada amb tauleta, acompanyats per Lluc Millat, d'Harpo Solutions Inc. i Esther Font, assessora educativa del mNACTEC.

18.45 hores Novetats a les exposicions del mNACTEC i cloenda de la jornada, a càrrec de Carme Prats, cap d'Exposicions, Acció Educativa i Projectes del mNACTEC.

 

Col·labora: Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Inscripció gratuïta i aforament limitat.

Més informació sobre la Jornada: www.mnactec.cat


Alta Newsletter