Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
5 de setembre, 12h. Presentació de l’espai “Explora 0-6” a mestres d’educació infantil
02/09/2019
5 de setembre, 12h. Presentació de l’espai “Explora 0-6” a mestres d’educació infantil

L’acte inclourà la xerrada “eSTEM per la infància” a càrrec de Montserrat Pedreira i una visita al nou espai expositiu "EXPLORA 0-6".

El proper dijous 5 de setembre, a les 12.00 h, es farà una presentació del nou espai “Explora 0-6 del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) adreçada a mestres d’educació infantil. Es tracta d’un espai de descoberta i experimentació per a infants de 0 a 6 anys, dissenyat amb l’assessorament de l’equip educatiu del Grau d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa (Uvic-Universitat Central de Catalunya). La creació d’un espai per als més petits és una mostra del compromís del mNACTEC amb la promoció de l’educació STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) des de la primera infància.

L’acte inclourà la xerrada “eSTEM per la infància”, a càrrec de Montserrat Pedreira, directora del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa. En la conferència es presentarà “Explora 0-6” com un espai que afronta el repte de promoure un acostament participatiu i engrescador a l’activitat científicotecnològica des de les primeres edats. “Explora 0-6” està pensat per a proporcionar als infants experiència directa amb fenòmens diversos des de la pròpia iniciativa i la recerca de solucions obertes.

Un cop acabada la xerrada, els assistents podran visitar el nou espai expositiu “Explora 0-6”.

Cal fer reserva prèvia al web: https://mnactec.cat/ca/activitat-detall/presentacio-de-l-espai-explora-0-6-a-mestres-d-educacio-infantil

 


Alta Newsletter