Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
ArGO!nautes, programa d'ajuts per a sortides escolars arriba al mNACTEC
24/01/2017
ArGO!nautes, programa d'ajuts per a sortides escolars arriba al mNACTEC

El programa d’ajuts per a les sortides escolars als espais patrimonials catalans s’ha creat per subvencionar les despeses de transport d’aquells centres educatius públics catalans situats en entorns socials i econòmics desafavorits perquè puguin accedir als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és apropar el patrimoni cultural a tots els nens i nenes de Catalunya. El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) és un dels museus del Departament de Cultura que forma part del programa ArGOnautes! Els ajuts de transport per arribar al mNACTEC es realitzen prèvia sol·licitud a Rodalies de Catalunya-Renfe, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o Moventis (Autocars).

El programa ArGOnautes! està impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i compta amb l’ajut d’entitats i empreses que també creuen en aquesta iniciativa i aposten per l’educació de les noves generacions.

Si ets una escola considerada d'alta complexitat pel Departament d'Ensenyament pel curs 2016-2017 pots beneficiar-te dels ajuts! Sol·licita l’ajut a través de la web http://culturaeducacio.gencat.cat/argonautes/


Alta Newsletter