Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
II Premi Literari mNACTEC per a joves: contes i poemes
24/01/2017
II Premi Literari mNACTEC per a joves: contes i poemes

El mNACTEC presenta la 2a edició del premi de creació literària i de lectura científica i tècnica; un concurs per a joves d'ESO (14-16 anys) que pretén, mitjançant la creació de poemes i contes, estimular noves mirades que posin en valor elements històrics, científics i tècnics del període del Renaixement. L'objectiu és que els alumnes prenguin consciència de la importància de pensar, crear i llegir en veu alta en públic. El tema d'enguany és la figura de Leonardo da Vinci. Consulteu les bases de participació i informació a:

http://mnactec.cat/leonardo/concurs-literari/

Participació: El professorat interessant s'ha d'inscriure: el termini d'inscripció s'acaba el 27 de febrer; després ha de treballar a classe la figura de Leonardo da Vinci i encomanarà als seus alumnes un treball individual. S’adjunta una guia pel professorat que els facilitarà el treball a classe. Els alumnes hauran de crear un poema o un conte: termini fins el 24 de març del 2017.

Les obres han de tractar qualsevol temàtica històrica, científica, tècnica o humanística de la figura de Leonardo da Vinci. Aquesta temàtica parteix de l'exposició itinerant que s'exposa al mNACTEC: “Leonardo da Vinci: el geni i els invents”.

Els premis per als alumnes: 2 primers premis: tauleta 10” Sansumg. 2 segons premis: auriculars sense fils amb bluetooh i 2 accèssits: 6 entrades gratuïtes per visitar el mNACTEC. I un premi especial per al centre educatiu, valorant, a més dels criteris generals, el grau de participació de l’alumne al concurs. El premi consistirà en un taller o una visita guiada a l'exposició "Leonardo da Vinci: el geni i els invents" del mNACTEC per a un grup classe, a escollir per part del professoraT i llibres per a la biblioteca del centre. Per a més informació us podeu adreçcar a accioeducativa.mnactec@gencat.cat o al telèfon 93 736 89 66 ext. 7948

  

Alta Newsletter