Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Nova activitat combinada hoquei + tèxtil o energia
14/04/2015
Nova activitat combinada hoquei + tèxtil o energia

L'Atlètic Hockey Club Terrassa i el mNACTEC ofereixen la possibilitat de fer un bateig d’hoquei herba per gaudir d’aquest esport olímpic de gran tradició a Terrassa. Coneixereu i practicareu un esport tècnic, d’equip, amb un component d’habilitat i físicament exigent. Tot això amb monitors/res qualificats, amb el material adient i en unes instal·lacions de primeríssim nivell mundial.

A l’Atlètic de Terrassa tenen preparades tot un seguit d’activitats esportives adreçades a nens i nenes d’educació primària i ESO. Podreu triar entre un gran ventall d’activitats esportives complementàries al bateig d’hoquei: tennis, pàdel, bàsquet, handbol, ringo, curses d’orientació,...

Disposen d’un servei de restauració amb preus molt assequibles per als grups que ens visitin, i de diverses zones de picnic.

La visita guiada al mNACTEC permet treballar l'exposició permanent La Fàbrica Tèxtil o Enérgeia. A escollir entre dues possibilitats A o B:

OPCIÓ A

De 10 a 11.30h - Visita al mNACTEC

De 12 a 13.30h - Lliure per dinar (es pot utilitzar l’espai del club)

De 14 a 16h - Bateig d’hoquei

OPCIÓ B

De 10 a 13h - Bateig d’hoquei + Activitat complementària a l’Atlètic Terrassa Hockey Club

De 13 a 14h - Lliure per dinar (es pot utilitzar l’espai del club)

De 14.30 a 16h - Visita al mNACTEC

El pagament de les dues visites s’ha de fer per separat.

Preus de l’activitat d’hoquei: 7€ + 4€/alumne al mNACTEC.

Adreça: Atlètic de Terrassa Hockey Club. Carretera de Castellar, Km 20,300. 08220 Terrassa. Concertacions de les activitats d’hoquei al tel. 93 787 03 51. A/e: formacio@athc.cat

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adreça: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Rambla d’Ègara, 270.08221 Terrassa.Informació i concertació de visites al telèfon 93 789 22 44.


Alta Newsletter