Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
13/07/2011
NOVA OFERTA EDUCATIVA DEL mNACTEC Curs 2011-2012

Connecta't a www.mnactec.cat/ofertaeducativa i descobreix la nova oferta educativa "24 Museus per a les escoles", una oferta  pensada per als vostres alumnes durant el curs 2011-2012. El Sistema Territorial del mNACTEC us ofereixen múltiples activitats (tallers, tallers teatralitzats, visites, ...) molt interessants i adaptades als diferents nivells curriculars. Mireu-les totes i escolliu-ne les que més convinguin als vostres alumnes. Només cal que trieu i feu la concertació telefònica per venir al mNACTEC o als museus del Sistema Territorial. 

Aquesta web és activa i està en fase de millora. Des del mNACTEC s'intenta oferir-vos qualitat i rigor aplicats a cadascuna de les activitats; a la vegada es dóna també la màxima informació per a que pogueu escollir quina és la millor activitat adequada al vostre nivell educatiu.

Comença el curs i connecta't a l'oferta educativa del mNACTEC; escull allò que creguis més interessant per als teus alumnes i passa la nostra web al teu companya/a. Ajuda'ns a que el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) sigui el museu de referència tant per a tu com per als teus alumnes.

Connecta't a

http://www.mnactec.cat/ofertaeducativa/

Descarregar PDF

Alta Newsletter