Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Exposició El Pallars il·lumina Catalunya al mNACTEC
12/11/2012
Visites escolars a l'exposició El Pallars il·lumina Catalunya

VISITES CONCERTADES PER A GRUPS ESCOLARS al telèfon 93 789 22 44. El Pallars il·lumina Catalunya s'exposa al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), del 9 de febrer al 2 de juny del 2013. L'exposició es va inaugurar el passat 25 de febrer, al mNACTEC.

La visita guiada i el material educatiu està pensant per al Cicle Superior d'Educació Primària i ESO. A l'exposició hi podreu descobrir l’aportació que el Pallars va fer en el procés d'industrialització de Catalunya a través de la hidroelectricitat. L'exposició, de caràcter històric i tècnic, està formada per set àmbits on hi trobareu, avenços tècnics en la producció de l'electricitat, audiovisuals i peces originals que intervenen en l'explotació hidroelèctrica del Pallars.

Llocs i dates de la itinerància de l'exposició "El Pallars il·lumina Catalunya: cent anys d'energia hidroelèctrica, cent anys de patrimoni industrial": Tremp|Casal Cultural. Del 20 de setembre al 5 de novembre del 2012. Barcelona|Sala Ciutat. Ciutat, 2. Del 7 de novembre al 9 de desembre del 2013|Seu d'Endesa Vilanova. Del 13 de desembre a l'1 de febrer del 2013.

http://www.mnactec.cat/

NOTÍCIA: del 9 de febrer al 2 de juny del 2013, l'exposició "El Pallars il·lumina Catalunya" es podrà visitar al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), de dimarts a divendres de 10 a 19h; dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14.30h.

Descarregar PDF

Alta Newsletter