Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
MUSEU DEL SURO DE PALAFRUGELL

us presentem l'oferta educativa del Museu del Suro de Palafrugell pel curs 2017-2018. Un ampli i renovat ventall de propostes multidisciplinàries que es desenvolupen al Museu, al Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda a Llafranc (Jaciment Ibèric, Torre de Guaita del segle XV) i a la sureda de Llofriu al Massís de les Gavarres.

Totes les activitats estan confeccionades específicament per cada una de les etapes escolars a través d'activitats participatives on els protagonistes són els participants. En trobareu de sensorials, amb dansa i d’iniciació per als més petits, tallers pràctics de manipulació, gimcanes, sortides a la sureda, visites  teatralitzades, tallers de tecnologia  i fins i tot visites guiades amb idiomes.

 
Situat a l'espectacular edifici modernista de la fàbrica Miquel Vincke & Meyer i al bell mig de l'Empordanet, a tocar de les platges de Calella, Tamariu i Llafranc, el Museu és un espai de coneixement i aprenentatge obert, on els participants comprendran el gran valor mediambiental dels boscos d'alzines sureres, les propietats úniques del suro, descobertes des de temps immemorials, el  llarg i sorprenent procés de transformació del suro, els oficis i l'artesanat ja desaparegut, les tradicions i cultura que segueixen vives encara avui i el gran desenvolupament del territori després del pas de la revolució industrial per Palafrugell.   

Animeu-vos a fer-hi un cop d'ull o a demanar informació complementària de continguts, de preus, de projectes personalitzats, d'activitats per a educació especial i alumnes amb dèficit visual, de possibilitats de subvenció INDIKA de la Diputació de Girona o d'activitats relacionades amb exposicions temporals.Alta Newsletter